дома
 


Се во Едно WEB за Вас

 
 

20-25 поголеми пиперки (од тоа 5 лути)
1 килограм домати
2 модри патлиџана
8 чешниња лук
1 рака толчени ореви
масло
сол
Измијте ги пиперките и пржете ги на маслo. Од како ќе бидат пржени излупете ги и извадете го семето.
...▼

Сочувај за печатење 644 посети
11/26/2010

Едно истраж ување пока жало дека мажите ретко самите си купуваат долна облека и дека за тоа воглавно е задолжена нивната мајка, девојка или сопруга. Мажите самите си купуваат долна облека во периодот додека живеат сами, без семејство – ...▼

Сочувај за печатење 489 посети
11/27/2010

Пиперчиња врвоинки (последниот род)
Зелени домати
карфиол
моркови
Пиперчињата и доматите ќе се засечат по малку, а карфиолоот ќе се дели на цветови. Морковите да се исчистат, а пoтоа се добро да се измие и да се редат
...▼

Сочувај за печатење 1070 посети
11/24/2010
 


СеВоЕдно web за Вас      ул. 113 бр. 10     Скопје   085 383 380     info@sevoedno.com   од посетена 142838 пати