дома
 


Се во Едно WEB за Вас

 
На исповед кај попот: - Оче, грешев! Многу згрешив со една девојка, на сеното ...▼ Сочувај за печатење 236 посети
10/21/2010
 

Од кога постои демократијата?
- Од кога Господ го викнал Адам
...▼

Сочувај за печатење 251 посети
10/31/2010

Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште. Доаѓа ...▼

Сочувај за печатење 258 посети
10/31/2010

Се сексаат струмицанец и французинка на една од ретките песочни ...▼

Сочувај за печатење 259 посети
10/31/2010

Полагаат Трпе и Трпана за возачка дозвола.
Отишол Трпе со комисијата
...▼

Сочувај за печатење 258 посети
10/31/2010
Исус распнат на крст, му остануваат уште неколку часа од животот. Свети Петар седи пред крстот. Исус му вели: - Петре, приближи се ...▼
Сочувај за печатење 279 посети
10/21/2010
Оделе две црнокоси девојки и една плавуша во пустина. Едната црнокоса носела вода. - Зошто носиш вода? Ја прашале другите две. - ...▼
Сочувај за печатење 256 посети
10/21/2010
Влегуваат во кафич Амстел, Хајнекен и Скопско. Амстелот порачува Амстел. Хајнекенот порачува Хајнекен. Скопското порачува Пепси. ...▼
Сочувај за печатење 258 посети
10/21/2010
Се вози типац на мотор и случајно удира еден врабец во лет. Му паднало жал, застанал и видел дека врабецот е уште жив. Го понел дома ...▼
Сочувај за печатење 250 посети
10/21/2010
Откако се вратиле од војна, на Хасо му ја отсекле едната рака и решил да си го одземе животот, да се фрли од мост... И таман да се фрли ...▼
Сочувај за печатење 248 посети
10/21/2010
 

Во црк вата свештеникот држи проповед за 10-те божји заповеди. Кога зборувал ...▼ Сочувај за печатење 265 посети
10/21/2010

Влегуваат три плавуши во продавница, забележуваат некоја чудна направа ...▼ Сочувај за печатење 261 посети
10/21/2010

Плавуша седи во бар. Шанкерот се чуди како да започне разговор. Гледа дека ...▼ Сочувај за печатење 239 посети
10/21/2010СеВоЕдно web за Вас      ул. 113 бр. 10     Скопје   085 383 380     info@sevoedno.com   од посетена 129456 пати