дома
 
  
СеВоЕдно web за Вас
 085 383 380
 info@sevoedno.com


Се во Едно WEB за Вас

 

Газираните пијалаци (а особено соковите) се меѓу најпопуларните во светот, а кон тоа покажуваат огромните профити генерирани од произведувачите на тие пијалаци. Популарноста е очекувана - тие се вкусни, освежителни, слатки... Но, колку знаете за нивните негативни ефекти врз вашето здравје?
...▼

Сочувај за печатење 736 посети
12/5/2010