СеВоЕдно web за Вас
 085 383 380
 info@sevoedno.com


Се во Едно WEB за Вас

Жива туршија    ☰    4468 посетиНазад     Сочувај за споредба

Пастата за заби го намалува апетитот !!!
GHFJ

Пастата за заби може да Ви помогне да го изгубите вишокот на килограми, открија неодамна американските научници. Кога ќе почувствувате глад, а знаете дека сеуште не е време за јадење, доволно е да ги измиете забите и така да го „залажете“ желудникот. Ако и тоа не помогне и покрај миењето на забите сепак почете да јадете, тогаш храната нема да Ви биде толку вкусна , па апетитот брзо ќе исчезне.
При тоа најефикасни во оваа метода на слабеење се покажале пастите со вкус на еукалиптус и ментол.
И за крај еве уште еден совет плус: додека јадете пуштете класична музика, која во просек го успорува темпото на жвакање и го продолжува оброкот за цели 15 минути.

file
493 посети
11/27/2010
Сочувај за споредба