СеВоЕдно web за Вас
 085 383 380
 info@sevoedno.com


Се во Едно WEB за Вас

Интересно    ☰    4699 посетиНазад     Сочувај за споредба

Кинез имал 28 години стапче за јадење во стомакот

Хирурзи во Шангај оперирале 50- годишен Кинез отстранувајќи му од желудникот стапче кое го голтнал во текот на јадењето уште пред 28 години.
Бидејќи не чувствувал никакви тегоби ја избегнувал операцијата, пишува „Чајна Дејли“.
Џанг, како што го идентификувале овој несреќен човек, сметал дека стапчето било сварено, но бидејќи неодамна почувствувал силна болка во стомакот одлучил да оди на лекар. Таму утврдиле дека остатоците од стапчето се винови за неговата лоша состојба.
Во извештајот на лекарите не се наведува кога го оперирале, ниту пак дали стапчето било од дрво или пластика.

351 посети
11/25/2010
Сочувај за споредба