СеВоЕдно web за Вас
 085 383 380
 info@sevoedno.com


Се во Едно WEB за Вас

Интересно    ☰    4688 посетиНазад     Сочувај за споредба

Кинез ја заглавил раката во ВЦ школка обидувајќи се да го извлече мобилниот телефон

Пекинг,  - Еден Кинез морал да ја чека спасувачката екипа бидејќи му се заглавила раката во ВЦ школка.Неименуваниот човек од кинеската провинција Јиангсу се обидувал да го извади мобилниот телефон што му паднал во ВЦ школката, но при тоа раката, се до рамото, му се заглавила во одводот. Спасувачката екипа морала да ја искрши целата ВЦ школка при тоа пазејќи да не го повреди несреќниот човек. Мисијата на спасување траела 10 минути.

334 посети
10/21/2010
Сочувај за споредба