дома
 
  


Agjencia për emigracion e Republikës së Maqedonisë së Veriut
 02 3 118 633
 info@minisel.gov.mk


Agjencia për emigracion
e Republikës së Maqedonisë së Veriut 

TAKIMI I KRYETARIT POCKOV ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION Kryetari i Komunës së Gjevgjelisë, realizoi takim pune me drejtorin e Agjencisë për Emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sllobodan Blliznakovski. Qëllimi i takimit ishte zbatimin e projektit të Agjencisë nëpërmjet së cilës mërgimtarët nga Republika e Maqedonisë së Veriut do të marrin informacione të rregullta për aktivitetet e Komunës së Gjevgjelisë nga lemia e të gjitha fushave. Në veçanti për zhvillimin lokal ekonomik dhe mundësit për investime në komunë. 

Сочувај за печатење 9 посети
3/26/2021
 

Delegacion i Agjencisë për emigracion me në krye zëvendësdrejtorin z. Izmit Nura në takim pune te ...▼

Сочувај за печатење 29 посети
3/12/2021
 

TAKIMI I KRYETARIT POCKOV ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION Kryetari i Komunës së Gjevgjelisë, realizoi takim pune me drejtorin e Agjencisë për Emigracion i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sllobodan ...▼

Сочувај за печатење 9 посети
3/26/2021

 Të nderuar,

Nga dita e hënë, 1 mars 2021, fillon vetë-regjistrimi i diasporës, ndërsa do të zgjat deri më 21 prill 2021. Me qëllim, realizimit të njërës nga ...▼

Сочувај за печатење 11 посети
3/5/2021

Nga dita e hënë, 1 mars 2021, nëpërmjet ueb-faqes https://stat.gov.mk, fillon proçesi i vetëregjistrimit të diasporës dhe do të zgjasë deri më 21 prill.
Më shumë
...▼

Сочувај за печатење 9 посети
3/4/2021
 
Flag Counter

 TAKIMI I KRYETARIT PEKEVSKI ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION


Kryetari i komunës së
...▼ Сочувај за печатење 13 посети
3/4/2021


 TAKIMI I KRYETARIT PEKEVSKI ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR EMIGRACION


Kryetari i komunës së Berovës, Zvonko Pekevski, sot në kabinetin e tij, ka realizuar takim me Drejtorin e Agjencisë së
...▼

 Në zyrat e Agjencisë së Emigrimit, drejtori Sllobodan Bliznakovski, realizoi takim me drejtorin e kompanisë ...▼ Сочувај за печатење 10 посети
3/4/2021


 Në zyrat e Agjencisë së Emigrimit, drejtori Sllobodan Bliznakovski, realizoi takim me drejtorin e kompanisë Total TV, z. Nikolla Tasev. Në shenjë falënderimi për donacionin e dhuruar të librave për ...▼

Takimi i drejtorit Blliznakovski me drejtoreshën ekzekutive për kulturë Kostovska
Në zyrat e shtëpisë
...▼ Сочувај за печатење 9 посети
3/4/2021


Takimi i drejtorit Blliznakovski me drejtoreshën ekzekutive për kulturë Kostovska
Në zyrat e shtëpisë botuese “Kultura”, drejtori i Agjencisë së Emigrimit të Republikës së
...▼

 Sot kryetari i Komunës së Kriva Pallankës, Borjanço Micesvski, ka realizuar takim pune me drejtorin ...▼ Сочувај за печатење 27 посети
3/4/2021


 Sot kryetari i Komunës së Kriva Pallankës, Borjanço Micesvski, ka realizuar takim pune me drejtorin e Agjencisë së Emigrimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sllobodan Blliznakovski.

...▼