дома
 


Се во Едно WEB за Вас

 

Ана Вудс (62) повеќекратна победничка на натпреварување во правење гримаси ...▼ Сочувај за печатење 323 посети
11/25/2010

Ако го замолите нешто во 18 часот, шансите се на ваша страна.Можеби ...▼ Сочувај за печатење 305 посети
10/22/2010

Женева - Секоја секунда во светот од мобилните телефони ...▼ Сочувај за печатење 345 посети
10/21/2010

 

Хирурзи во Шангај оперирале 50- годишен Кинез отстранувајќи му од желудникот стапче кое го голтнал во текот на јадењето уште пред 28 години.
Бидејќи не чувствувал никакви тегоби ја избегнувал операцијата, пишува „Чајна Дејли“.
Џанг, како што го идентификувале овој несреќен човек
...▼ Сочувај за печатење 331 посети
11/25/2010

Научниците на Универзитетот во Манчестер има развиено програма за мобилни телефони, кој може да ги прати цртите на лицето ...▼ Сочувај за печатење 350 посети
10/31/2010

Мозокот на жените е поактивен од мозокот на мажите, покажаа резултатите од истражувањето, кое го спроведе канадскиот научник ...▼ Сочувај за печатење 314 посети
11/25/2010

Холандската агенција за маркетинг промовира наједноставен мобилен телефон на светот наречен „Џонс фон“ (John's Phone). Овој телефон служи само некого да побарате или да одговорирте на повик.
Телефонот нема пристап до интернет, на него не може да се играат игри, нема ниту камера, а исто
...▼ Сочувај за печатење 304 посети
11/25/2010

Еден од најретките дијаманти во светот, силно розово обоениот дијамант, е продаден на аукција за рекордни 29 милиони фунт или ...▼ Сочувај за печатење 297 посети
11/25/2010

Лондон, - Британскиот златар Стујарт Хјуз, познат креатор на ексклузивни модели на електронски апарати го изработи најскапиот ...▼ Сочувај за печатење 355 посети
10/22/2010

1. Аушвиц-Биркенау концентрациониот логор, Oswiecim, Полска ... Се вели дека многумина кои го посетиле Аушвиц-Биркенау кампот се чувствувале многу чудно и многумина наеднаш се расплакале без очигледна причина, повеќето луѓе не ни ја завршиле посетата и обиколката на кампот до крај. ...▼ Сочувај за печатење 461 посети
10/21/2010

 

До сега, многу научници, астролози, видовити лица го предвиделе ...▼ Сочувај за печатење 515 посети
10/21/2010


До сега, многу научници, астролози, видовити лица го предвиделе крајот на светот и ја врзувале апокалипсата за одредени симболични ...▼

Несекојдневна приказна доаѓа од Индија, приказна за еден стар човек, кој ...▼ Сочувај за печатење 338 посети
10/21/2010


Несекојдневна приказна доаѓа од Индија, приказна за еден стар човек, кој тврди дека ништо не јаде ни пие цели 70 години. Asketa Džani Prahlada, кажува ...▼СеВоЕдно web за Вас      ул. 113 бр. 10     Скопје   085 383 380     info@sevoedno.com   од посетена 142843 пати